lauantai 21. marraskuuta 2015

2,5 viikkoa

Te jotka olette jo laittaneet viestiä ja puhuimme pentujen katsomisesta, nyt viikonloppuna olisi mahdollista. Soitelkaa ja sovitaan aikaa...

Ensimmäisessä kuvassa esittäytyy pentujen mummo Taika 5v <3 Hän kilpailee tyttäreni kanssa agilityä 3:luokassa ja ensi vuoden SM ja MM (karsinnan) nollat jo jo kauan olleet kasassa. Hänellä on myös yksi agi-SERTi jo saatuna agi-valion arvoa varten. He ovat melko taitavia.
 Lisäksi tottelevaisuuskokeessa Taika on taituroinut itselleen TK1 eli alokas luokasta koulutustunnuksen. Harjoittelee AVOinta luokkaa parhaillaan. Ralli-tokosta on myös epäviralliseen aikaan olla hankittuna RTK1 vuosia sitten.

Pennun kyselijöille (siis uusille) taitaa olla pakko kertoa että kyselyitä on niin paljon tullut että eiköhän me näistä jo koti tytöille löydetä. Eli tuskinpa kannattaa enää kysellä, Siis uskomatonta mutta totta, kyselyitä ja pennun etsijöitä on jo varmasti 30 ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille kiinnostuneille <3 Tietenkään kaikki eivät jää odottamaan saavatko mahdollisesti tästä tytön itselleen. 

Nyt ollaan jo paremmalla puolella koska neidit alkavat jo muistuttaa pentua. nti 2 alkaa osoittaa mahtavia leikki elkeitä ja luonnetta taitaa piisata tytöllä, se haastaa ja hyökkää (tosin menee kumoon myös matkalla) Samoin nti 3 vastustaa kiivaasti asioita....
Prinsessa 1 sen sijaan keskittyy vielä olemaan vain mahdollisimman suloinen <3 saattaa vielä muuttua, pennut kun kehityyvät kuitenkin hiukan eri tahtiin. 
                                                            nti 2

nti1

nti 3

nti 2

nti 1 ja 2
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti