tiistai 3. tammikuuta 2012

pulleita kakaroita

KAIKKI PENNUT ON VARATTUINA, viimeinen on ainakin perjantaihin kun sitä tullaan pitkältä" katsomaan...ehkä siis senkin jälkeen.

Ensimmäisenä pyydän anteeksi huonolaatuisia kuvia ja pimeitä videoita (meidän koneella ne oli valoisampia kuin mitä äsken kun linkitin niitä tänne ja katsoin photobucketin kautta) koettakaa kestää tai älkää avatko ollenkaan...oma valinta.Päätettiin jossain välissä että punnataan penskat nyt vain kerran viikkoon koska ei se nyt niin tarpeellistakaan ole joka päivä. Mutta kun vaan malttais ;) eilenkin punnattiin yksi joka oli jo yli 800g niin olihan se pakko punnata muutkin.

siis pentuset ovat 3vkoa ja 3päivää (kuvat eiliseltä eli 2.1-11)
trikki tyttö 845g
merle-tyttö 892g
merle-poika 885g
trikk-poika 818g

me tullaan täältä...10cm esteen yli jo

ja vielä kun niillä on tappijalat ja pullea massu niin onkos tuo mikään ihme että kaatuilevat kun yhden jalan nostavat lämätäkseen kaveriaan

päristäkkin me osataa jo: VIDEO bi-merle poika: http://s91.photobucket.com/albums/k293/eskogberg/?action=view&current=pennijaido059.mp4
...mutta tän lumiukon mä kyllä päihitän ->

Me ollaan jo pian viikko opeteltu syömään jauhelihaa kermaviiliin kera ja hyvältä maistuu ja se pitää kyllä massun pyöreinä, mutta nassut ja tassut tahmaisena...onneksi emokin tykkää ja yrittää sitten parhaansa mukaan pestä meitä.
me merlet kyllä jaksetaan ............


trikit vasemmalla tyttö ja oikealla poikaEi kommentteja:

Lähetä kommentti