lauantai 12. heinäkuuta 2014

7 viikkoa !!!

Me ollaan jo niin isoja että saatas lähteä jo omaan kotiin. Mutta toi meidän mami haluaa näyttää meille vielä yhden jutun...se on tää hihna kävely. Tänään sitten mentiin 200m matka postilaatikoille ja takaisin. Aikaa siihen meni tunti, no naapurit kävi vähän ihailemassa meitä niin siksikin meni aikaa...mutta kyllä me hienosti osatiin. Vuorollansa jokainen kyllä kanitti liikkumista mutta sitten mietinnän jälkeen päätti kuitenkin karauttaa matkaan muiden mukana <3
Meille laitettiin tollaiset turva verkot keittiöön (siinä kun on iso pudotus olkkarin puolelle) ..että saadaan olla välillä vapaasti myös keittiön alueella. Noi isot sheltit ei kyllä tykkään yhtään meistä (paitsi Velho) tytöt yrittää vältellä ...mutta saavat luvan tottua.

Painoa en vielä saanut kun ovat olleet niin villejä että ei pysy puntarissa ...mutta korkeutta mitattiin. Lisään myöhemmin sen painon.

Cara 22cm  2370g
Candy 20cm   1810g
Capo 20cm     2032g

Tää kasvattaja heittää villin veikkauksen että Candy ja Capo tulisi jäämään n 36-37cm korkeaksi ja Cara n 40cm (siis ihan reilu medi agilityyn  ;) katsotaan mitä korkeus on vuoden kuluttua !!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti