torstai 10. heinäkuuta 2014

Pentutestaus !!

Kävimme tänään pentutestauksessa Janita Leinosella !!

Kaikki pennut olivat saalisviettisiä, laumaviettisiä ja säilyttivät toimintakyvyn loppuun asti.

Capoa hiukan jännitti testaus ja vieras paikka. Näinhän se on aina aluksi ollutkin. Harkitsevainen pentu joka tarvitsee tottuttelua uusiin asioihin, mutta hyvän toimintakyvyn ansiota kykenee kuitenkin toimimaan hetken mietittyään.
Candy "aijasi" testin aikana (moon luullut että bortsut vain tekee sitä. Sain siis itsekkin oppitunnin aijaamisesta) Neuvoja miten puuttua aijaavaan pentuun/koiraan.
Cara se meni ja valtasi tilan "itselleen" :) se on vaan niin erinomainen luonne. Capo ja Candy molemmat olivat tarvinneet järeemmät lelut, repivät mattoa. Tällä kertaa vain Capo jäi peiliin "kiinni" ehkä haki sieltä apua "kaverilta joka peilistä näkyi...

Capo sai pisteitä 44 Ns. "helppo koira" Sopii lapsiperheisiin ja myös ensimmäiseksi koiraksi ja harrastuskaveriksi.

Candy sai pisteitä 52 Pentu on itsevarma ja tasapainoinen. Ei helpoin vaihtoehto ensimmäiseksi koiraksi. Tarvitsee johdonmukaista koulutusta ja johtajuusharjoituksia. Erinomainen harrastuskoira ja kisakoira.

Cara sai pisteitä 57 Pentu on itsevarma ja tasapainoinen. Ei helpoin vaihtoehto ensimmäiseksi koiraksi. Tarvitsee johdonmukaista koulutusta ja johtajuusharjoituksia. Erinomainen harrastuskoira ja kisakoira.


Vaikka tytöt saivat melko hyviä arvioita molemmat (olivat kuitenkin niin erilaisia)  niin Cara oli se 10+ pentu. Janitan sanoin paras sheltti ikinä minkä hän on testannut...Jaakko kysyi jääkö se meille (vitsinä tietenkin) :D Lisä arvio Carasta oli  "täydellinen pentu ! ei heikkouksia..."

On se aina vaan niin hienoa katsoa miten hyvin/asiantuntevasti Janita pentuja käsittelee. Hänelle on ilo viedä pennut testaukseen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti